Betonwerken Antwerpen

In de meeste steden zijn er vaak verbouwingen of vernieuwingen nodig, ook in Antwerpen en de rest van België. Betonwerken SMP is hét bedrijf voor betonwerken te Antwerpen, zowel in de stad als op het platteland.

Waarom voor Betonwerken SMP kiezen in Antwerpen?

Er zijn verschillende redenen waarom Betonwerken SMP de beste optie is voor je project in Antwerpen.

1. Jarenlange ervaring

Als geboren Antwerpenaars hebben wij een enorme expertise kunnen verwerven in betonwerken voor allerhande projecten zoals bouwwerken, funderingen, kelders…

2. Wij vervullen jouw specifieke wensen

Mede dankzij onze expertise en vakmanschap is geen enkele klus te veel gevraagd. Voor zowel particulieren als industriële toepassingen bieden wij de ideale oplossingen. Wij zorgen voor de beste resultaten, volledig naar jouw wensen.

3. Onze compacte Citypomp

Met onze kleine Citypomp kunnen wij op de moeilijkste locaties beton gieten. Als je een project hebt in de stad, of een andere plaats waar een grote betonpomp niet kan komen, zoals achteraan de tuin voor zwembaden, dan is de Citypomp de perfecte oplossing.

Wil je meer weten over de Citypomp? Neem een kijkje op deze pagina of contacteer ons met al jouw vragen.

compacte citypomp

4. Gespecialiseerd in betonnen kelders

Heb je een oude kelder die aan vervanging toe is? Geen nood, doe een beroep op Betonwerken SMP. Dankzij onze citypomp en vakmanschap zijn wij in staat om elke betonnen kelder te realiseren.  Meer info? Kijk op deze pagina of contacteer ons.

betonnen kelders

5. Tal van afwerkingsmogelijkheden

We hebben ervaring in gepolierde beton afwerkingen, beton polijsten, beton vlinderen en nog veel meer. Voor al deze verschillende afwerkingen kan je terecht bij Betonwerken SMP. 

afwerkingsmogelijkheden

Ontdek alle regio's waar Betonwerken SMP actief is:

Betonwerken SMP helpt jou in Antwerpen en omstreken

Betonwerken SMP heeft de geknipte experten voor je droomproject. Ons team is gespecialiseerd in betonwerken en behandelt je project met de grootste zorg. Naast Antwerpen kunnen we je ook van dienst zijn in andere regio’s zoals Vlaams-Brabant, de Kempen… Heb je verdere vragen of interesse in een vrijblijvende offerte? Neem gerust contact op met ons.

Gieten betonmolen betonwerken SMP