Betonwerken Lier

Betonwerken Lier - in de veilige handen van Betonwerken SMP!

Zowel particulieren als bedrijven kunnen vertrouwen op de vele voordelen van beton in hun projecten. Betonvloeren zijn bijvoorbeeld perfect voor gezinnen, aangezien ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook slijtvast en duurzaam. Heb jij een betonproject in Lier, Antwerpen waar je een gespecialiseerd bedrijf voor nodig hebt? Betonwerken SMP staat voor al jouw betonwerken klaar! Lees hier meer over waar we je mee kunnen helpen. 

Wat wij voor jou kunnen doen

Beton is een dankbaar materiaal voor aannemers van bouwprojecten, aangezien het erg duurzaam is. Bovendien komt een duurzame betonvloer voor in vele verschillende kleuren, waardoor je een originele look kan garanderen. Vertrouw op de experts van Betonwerken SMP voor een kwalitatieve afwerking

Gepolierde beton aanleggen

Beton polieren is een techniek die gebruikt wordt om vloeren een egale, gladde look te geven. Dat gebeurt met behulp van een vlindermachine. Deze vloerplaat realiseren laat je beter over aan de experts van Betonwerken SMP. De slipvrije, duurzame vloer is perfect voor gezinnen! 

oprit beton polieren

Gepolijste beton

Beton polijsten is een iets andere techniek, aangezien je in dit geval allerlei spikkels zal creëren in je vloer. Deze terrazzo stijl is erg in trek, waardoor je ze ook in de veel minder indrukwekkende vorm van tegels kan vinden. De experts van Betonwerken SMP zorgen voor een moderne en kwalitatieve terrazzo vloer. 

Beton storten

Vooraleer je een vloer kan laten leggen, moet je het beton natuurlijk storten. Ook voor woningbouw of de bouw van een terras of oprit is dit een eerste stap. Dit kan je zelf doen door met betonmixers en kruiwagens te werken, maar dankzij Betonwerken SMP ben je er zeker van dat je kwalitatief beton zonder scheuren verkrijgt. 

Beton laten impregneren

Wanneer je met gepolierd beton gaat werken is het belangrijk dat je dit voldoende beschermt. Het impregneren van polierbeton is daarom een goed idee. Met deze techniek wordt jouw betonnen vloer gewapend tegen vocht of slijtage, waardoor ze nog duurzamer wordt. 

Betonpomp huren

Om het bouwen makkelijker te laten verlopen gebruik je beter een betonpomp. Daardoor hoef je niet te zeulen met kruiwagens of betonmixers. Bij Betonwerken SMP maken we gebruik van onze handige Citypomp. Deze kleine pomp is makkelijk inzetbaar voor allerlei projecten. 

Vertrouw op de jarenlange ervaring van Betonwerken SMP!

Wil jij ook gebruikmaken van de expertise van Betonwerken SMP? Neem dan snel contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.