Betonwerken Kempen

Betonwerken SMP is dé specialist die je nodig hebt voor alles wat met beton te maken heeft in België. Naast de provincie Antwerpen en Vlaams-Brabant, zijn wij ook beschikbaar voor betonwerken in de Kempen. Realiseer samen met ons je project.

Waarom voor ons kiezen in regio Kempen?

Wij stellen onze expertise meer dan graag ter beschikking voor jouw betonwerken in de Kempen. Maar waarom zou je nu best voor ons kiezen? Lees hieronder wat wij je kunnen bieden.

1. Topkwaliteit

Met Betonwerken SMP kan je altijd rekenen op de beste kwaliteit. We werken altijd met het beste beton en met de beste vakmannen. In vergelijking met andere firma’s beschikken wij tevens over meer ervaring.

2. Geen project is ondoenbaar

Dankzij onze expertise zijn we gespecialiseerd in allerhande projecten. Enkele voorbeelden zijn betonnen vloeren, terrassen, funderingen, kelders, opritten, stallingen… 

3. Het beste advies

Dankzij onze jarenlange ervaring voorzien we je steeds van kwalitatief advies. Weet je niet zeker hoe je je betonvloer moet onderhouden? Twijfel je tussen diverse kleuren voor de afwerkingen? Geen nood, neem contact met ons op en we zorgen voor de perfecte match.

4. We geraken overal met de Citypomp

Wil je een zwembad of tuinhuis bouwen in je tuin? Wil je beton laten gieten in je kelder? De kans dat een grote betonmixer hier kan komen is zeer klein. wij bieden daarom met onze kleine Citypomp de ideale oplossing. Met deze kleine betonpomp kunnen we overal beton storten.

betonwerken kempen

5. Ook voor industriële noden

Heb je een oude kelder die aan vervanging toe is? Geen nood, doe een beroep op Betonwerken SMP. Dankzij onze citypomp en vakmanschap zijn wij in staat om elke betonnen kelder te realiseren.  Meer info? Kijk op deze pagina of contacteer ons.

betonwerken industrieel

Betonwerken Kempen? Zoek niet verder.

Betonwerken SMP is jouw ideale partner voor betonwerken in de Kempen en omstreken. Ons team werkt met de grootste zorg naar de realisatie van je project toe. We verlaten de werf pas als je volledig tevreden bent van het resultaat. 

Ieder project wordt op voorhand besproken met de klant om er zeker van te zijn dat we de perfecte oplossing kunnen bieden. We staan bekend voor onze stiptheid, kwalitatief en proper werk en uitmuntende samenwerking.

Heb je nog vragen of heb je eventueel interesse in een gratis offerte? Aarzel niet langer en contacteer ons. We bespreken met plezier alle opties. 

Gieten betonmolen betonwerken SMP