Betonwerken Bonheiden

Betonwerken Bonheiden - vertrouw op een professionele aannemer

Ben je op zoek naar een schitterende gepolierde betonvloer voor je nieuwbouw of overweeg je renovatiewerken en herstellingen aan je bestaande woning in de regio Putte? Bij Betonwerken SMP ben je aan het juiste adres. Als geregistreerd aannemer zijn we bekend in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg en garanderen we een professionele afwerking voor al jouw bouwprojecten. 

Ontdek in dit artikel wat onze expertise voor jou kan betekenen.

Betonwerken Bonheiden

Voordelen van betonvloeren Duffel

Betonnen opritten, vloeren of terrassen bieden veel voordelen ten opzichte van vloeren in alternatieve materialen. Zeg gedag tegen ongewenst onkruid tussen de voegen. Dankzij het gebruik van beton zul je nooit meer hinder ondervinden van rijsporen op je oprit, aangezien een betonplaat niet verzakt. Bovendien is de totaalprijs relatief gunstig en vereist beton weinig onderhoud.

Gepolierde betonvloeren Bonheiden - voor een verbluffend resultaat

Vanwege hun moderne en glanzende uitstraling, wordt gepolierd beton vaak gebruikt in woningen, kantoren, winkels en showrooms. Betonwerken SMP is gespecialiseerd in het plaatsen, polieren en beschermen van betonvloeren. 

De betonvloeren zijn uiterst duurzaam én makkelijk te onderhouden. Of het nu gaat om nieuwbouwprojecten, verbouwingswerken, metselwerken, schilderwerken, dakwerken of een gevelrenovatie, wij zijn jouw partner voor een complete en hoogwaardige afwerking, met een verbluffend resultaat.

Betonwerken Mechelen

Gepolijst betonvloeren Bonheiden - een strakke afwerking

Betonwerken Mechelen

Gepolierd beton en gepolijst beton worden vaak met elkaar verward, maar er zijn nochtans wel enkele belangrijke verschillen. Een gepolijste betonvloer ziet er anders uit dan een gepolierde betonvloer. Je kan het gespikkelde uitzicht van een gepolijste betonvloer makkelijk vergelijken met dat van een granitovloer (hoewel een gepolijste betonvloer een stuk goedkoper is). Gepolijste vloeren zijn stofvrij en in verschillende kleuren verkrijgbaar. De afwerking kan glad, mat of blinkend zijn.

Betonpomp huren

Dankzij de handige betonpompen van Betonwerken SMP hoef je niet te zeulen met zware kruiwagens of betonmixers.
Onze praktische Citypomp is ideaal voor alle toepassingen! Met zijn smalle buizen is deze pomp inzetbaar voor elk project.

Wil je een betonpomp huren voor jouw project?
Vraag hier je gratis offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op.

Betonwerken Mechelen

Gedetailleerde offerte en maatwerk

Betonwerken SMP is dé betonspecialist in Antwerpen. Wij adviseren particulieren, aannemers en architecten bij het kiezen van de juiste betonproducten.
Onze gedetailleerde offertes zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Of je nu kiest voor een vloer van polybeton, een op maat gemaakt tuinhuis of een terras in verschillende kleuren, wij garanderen een transparante offerte die alle aspecten van het project omvat.

Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan.

Django Betonwerken SMP

Contacteer Betonwerken SMP voor alle betonwerken op maat tegen de scherpste prijs