Citypomp

Laat je binnenkort beton storten? De citypomp heeft tal van voordelen. Die raakt namelijk met gemak op plaatsen waar een gebruikelijke pomp dit niet kan. Ontdek hier alle capaciteiten van de Citypomp!

Wat is een Citypomp?

Bij het storten van beton heb je vaak een betonpomp nodig. Waar een grote betonpomp of betonmixer niet kan komen, kunnen kleinere betonpompen dat wel. De citypomp is een kleine aanhangerpomp die overal gebruikt kan worden. 

Er worden darmen aangelegd zodat we overal beton kunnen pompen, waardoor we veel sneller kunnen werken. Deze methode bespaart je een hoop tijd, werk en geld! Bekijk alvast dit filmpje om de Citypomp in actie te zien.

Wanneer kan de citypomp handig zijn?

Betonwerken Citypomp SMP

Ondanks het feit dat de citypomp veel kleiner is dan de gebruikelijke betonpompen en betonmixers die je vaak tegenkomt, kan ze voor een hele waaier aan opdrachten worden ingezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zaken zoals een betonvloer gieten of zelfs kleinschalige funderingen zetten. 

Deze kleine betonpomp biedt ook de ideale oplossing voor speciale klussen die meer planning vergen. Bouwwerken zoals pilaren/kolommen of muurtjes kunnen met deze kleine pomp snel geklaard zijn.

Hoe werkt de Citypomp?

In tegenstelling tot grote mixers en betonpompen maakt de citypomp gebruik van lange, dunne leidingen om zo op de moeilijkst bereikbare locaties te komen. Dit past bijvoorbeeld perfect bij een tuinhuis project. 

Een tuinhuis bevindt zich vaak helemaal achteraan de tuin. Dit is zeer moeilijk te realiseren met een grote pomp. Als zo'n grote pomp er wel kan raken, wordt dit zeer kostelijk. Ook als je bijvoorbeeld een zwembad wenst, kan de citypomp perfect worden toegepast.

Wat zijn nu precies de voordelen?

De makkelijkste manier om te weten te komen of deze kleine betonpomp een match is voor je project, is om alle voordelen even op te lijsten.

  1. Zoals al gezegd is de pomp zeer compact en kan hij dus veel makkelijker worden ingezet.
  2. De citypomp is door haar omvang ook veel nauwkeuriger dan een grote mixer. Je kan dus op een sublieme afwerking rekenen!
  3. Dankzij de kleine pomp hoef je niet langer kruiwagens te gebruiken om het beton aan te brengen. Dit is niet alleen veel beter voor je portefeuille, maar het zorgt er ook voor dat de werf veel schoner achterblijft. Dit bespaart je dus alvast een hoop tijd.
Betonwerken Citypomp SMP

Bekijk ook zeker onderstaande, relevante artikels over de citypomp:

Betonwerken SMP, met de Citypomp zijn we je redder in nood!

Bij Betonwerken SMP kun je dus alvast rekenen op de ideale service geschikt voor je noden, mede dankzij onze eigen citypomp! Met onze kwalitatieve betonpompen en expertise kunnen we zowel grote als kleine projecten verwezenlijken. 

Django Betonwerken SMP

Contacteer Betonwerken SMP voor alle betonwerken op maat tegen de scherpste prijs