Betonwerken Putte

Vertrouw op Betonwerken SMP voor al jouw betonwerken in Putte

Wil jij je woning voorzien van een prachtig gepolierde betonvloer? Voor al jouw betonwerken in de gemeente Putte en omgeving kan je vertrouwen op Betonwerken SMP. Als geregistreerd aannemer in Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg zorgen we ervoor dat al jouw bouwprojecten professioneel worden afgewerkt. Meer weten? In dit artikel lees je wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Voordelen van betonvloeren Putte

Betonnen opritten, vloeren of terrassen bieden enkele grote voordelen ten opzichte van vloeren die gemaakt zijn uit ander materiaal. Zeg vaarwel tegen onkruid tussen je voegen. Nooit meer last van rijsporen op je oprit, want beton verzakt niet. De totaalprijs is relatief laag én beton heeft weinig onderhoud nodig.

Gepolierde betonvloeren Putte - een verbluffende afwerking

Stel je voor: een prachtige betonvloer in je woning met een perfect glad oppervlak en een schitterend glanzende afwerking. Betonwerken SMP is gespecialiseerd in het plaatsen, polieren en beschermen van esthetisch aantrekkelijke betonvloeren, die ook nog eens duurzaam en makkelijk te onderhouden zijn. Bovendien kun je kiezen voor een naadloze afwerking zonder voegen of opteren voor een tegelmotief in verschillende kleuren. Of het nu gaat om een vloerplaat in je woonkamer, slaapkamer, keuken of terras, wij zorgen voor een afwerking die jouw verwachtingen overtreft

Gepolijst betonvloeren Putte - een strakke afwerking

De begrippen gepolierd beton en gepolijst beton worden vaak door elkaar gehaald, maar er zijn wel degelijk enkele belangrijke verschillen. Een gepolijste betonvloer ziet er anders uit dan een gepolierde betonvloer. De vloer ziet er gespikkeld uit en je kan het uitzicht vergelijken met een granitovloer (hoewel de gepolijste betonvloer een stuk goedkoper is dan een granitovloer). Gepolijste vloeren zijn volledig stofvrij en in verschillende kleuren verkrijgbaar. De afwerking kan glad, mat of blinkend zijn.

Betonpomp huren

Overweeg je om beton te gebruiken voor je eigen project of renovatie? Dankzij de handige betonpompen van Betonwerken SMP hoef je niet te zeulen met zware kruiwagens of betonmixers.
Onze praktische Citypomp is ideaal voor elke klus! Met zijn smalle buizen is deze pomp inzetbaar voor elk project.

Wil je een betonpomp huren voor jouw project? Vraag hier je gratis offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Betonwerken Mechelen

Gedetailleerde offerte en maatwerk

Bij Betonwerken SMP begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom maken wij een gedetailleerde offerte die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Of je nu kiest voor een vloer van polybeton met een tegelmotief, een op maat gemaakt tuinhuis of een oprit in verschillende kleuren, wij garanderen een transparante offerte die alle aspecten van het project omvat. 

Vraag nu een gratis vrijblijvende offerte aan.

Django Betonwerken SMP

Contacteer Betonwerken SMP voor alle betonwerken op maat tegen de scherpste prijs