Betonwerken Olen

Jouw specialist voor betonwerken Olen - Betonwerken SMP

Wil jij je woning ook voorzien van prachtig gepolierde betonvloeren? Of wil je een betonnen fundering gieten voor je nieuwe bedrijfszetel? Voor al jouw betonwerken in Olen kan je vertrouwen op Betonwerken SMP. Onze gespecialiseerde bouwonderneming in Antwerpen, België zorgt ervoor dat al jouw beton-jobs kwalitatief worden afgewerkt. Lees in dit artikel wat wij voor jou kunnen doen. 

Wat wij voor jou kunnen betekenen

Beton is een fantastisch product om mee te werken, omdat het slijtvast, waterdicht en robuust is. Bovendien kan je het in verschillende kleuren krijgen, waardoor het een originele vloer kan worden. Heb jij een project in gedachten waar je hulp voor nodig hebt? Vraag een gratis offerte aan. 

Gepolierde beton

Beton polieren is een fantastische manier om een strakke vloerbedekking te creëren. Deze techniek maakt gebruik van een vlindermachine om de betonvloer zo egaal en glad mogelijk te maken. Aangezien deze vloeren tegen heel wat bestand zijn én slipvrij zijn, vormen ze de perfecte vloeren voor gezinnen. Een gepolierde betonvloer is helemaal in!

Beton polijsten

Beton polijsten is een beetje anders dan een gepolierde betonvloer, aangezien je met polijsten allerlei spikkels in de vloerbedekking zal verkrijgen. Deze terrazzo look is niet alleen helemaal in, het is ook nog eens een perfecte manier om jouw vloer te beschermen tegen schade. Deze techniek laat je het best over aan de expertise van een specialist. 

oprit beton polieren

Beton storten

Vooraleer je kan beginnen polieren of polijsten is de plaatsing van het beton natuurlijk belangrijk. Beton storten is een klus die je zelf kan doen met kruiwagens, maar voor een perfect resultaat zonder scheuren laat je dit beter over aan experts.

Beton impregneren

Wanneer je een gepolierde betonvloer wil laten leggen, is het belangrijk dat je de vloer laat beschermen door ze te impregneren. Beton is namelijk een poreuze ondergrond. Impregneren kan helpen om de vloer waterdicht te maken en zo de duurzaamheid te vergroten. 

Betonpomp huren

Heb je een eigen project of renovatie gepland waarvoor je beton wil gebruiken? Dan kan je een beroep doen op een betonpomp van Betonwerken SMP. Onze handige Citypomp is perfect voor elke klus! Dankzij de smalle buizen kan je deze evengoed inzetten in de tuin als op een grote werf.

Vertrouw op gespecialiseerd vakmanschap met Betonwerken SMP!

Heb jij een project in gedachten waar je beton voor kan gebruiken? Wil je kunnen vertrouwen op een kwalitatieve afwerking? Laat je bijstaan door Betonwerken SMP! Vraag nu een gratis offerte aan of neem contact met ons op.