Betonwerken Berlaar

Betonwerken SMP - klaar voor alle betonwerken Berlaar

Voor al jouw betonwerken in Berlaar, Antwerpen heb je een gespecialiseerde bouwonderneming nodig. Een bouwbedrijf dat alles weet over beton kan jou garanderen dat je projecten kwalitatief worden afgewerkt. Daarom staat Betonwerken SMP voor je klaar! Lees verder over welke realisaties we voor jou kunnen afwerken. 

Waarvoor kan je ons inschakelen?

Beton is een erg dankbaar materiaal voor een project, aangezien het tegen alles bestand is en makkelijk kan worden schoongemaakt. Heb jij een specifiek project? Vraag een gratis offerte aan

Storten

Beton storten wordt gebruikt bij het leggen van funderingen, een nieuwe vloer of zelfs voor het aanleggen van zwembaden. Je kan natuurlijk zelf beton gieten met behulp van betonmixers en kruiwagens, maar dankzij een professionele aannemer zoals Betonwerken SMP ben je er zeker van dat je er een kwalitatief product aan overhoudt. 

Polieren en polijsten

Met beton polieren bedoelen we dat we met behulp van een vlindermachine een egale, gladde vloer creëren. Gepolierde beton is erg duurzaam en slipvrij, ideaal dus voor gezinnen! 

Beton polijsten is nog net iets anders, aangezien deze techniek je een gladde vloer vol spikkels bezorgt. Voor een prachtige terrazzo look vertrouw je dus op deze techniek! Een gepolijste vloer laten leggen laat je beter over aan een specialist. 

oprit beton polieren

Beton impregneren

Polierbeton is prachtig, maar ook een betonvloer kan gecategoriseerd worden als een poreuze ondergrond. Daarom is het een goed idee om je vloer te beschermen tegen vuil en vocht. Het impregneren van polierbeton is belangrijk voor de waterdichtheid en duurzaamheid van jouw betonvloer. 

Betonpomp huren

Wanneer je beton gebruikt in de bouw is een pomp een belangrijke benodigdheid. Ook deze wordt aangeboden door Betonwerken SMP! Je kan gebruik maken van onze handige Citypomp, een kleine betonpomp die je makkelijk kan inschakelen voor allerlei projecten. 

Betonwerken SMP - jouw gespecialiseerd betonbedrijf!

Wil jij voor jouw betonwerken in Berlaar een specialist inschakelen? Vertrouw dan op Betonwerken SMP! Neem contact met ons op of vraag meteen een gratis offerte aan.