Aannemer betonvloer

Aannemer betonvloer: kies voor expert Betonwerken SMP

Wil je jouw woning of bedrijf een stijlvolle look aanmeten met een gepolierde betonvloer en een naadloze afwerking? Dat kan alleen met een aannemer met expertise in betonvloeren. En laat Betonwerken SMP nu net dat zijn! We geven je graag een overzicht van ons aanbod aan betonnen vloeren en een inzicht in onze verregaande expertise.

Betonwerken SMP heeft als geen ander ervaring met beton polieren. In dit artikel leggen we je dan ook graag uit wat de prijs van gepolierd beton kan beïnvloeden en hoe deze tot stand komt.

Betonwerken SMP: verregaande expertise in beton


Expertise in plaatsing, afwerking en bewerking van betonvloeren

Betonwerken SMP is al jaren actief in de betonwerken en heeft daardoor een verregaande expertise opgebouwd in het aanleggen, afwerken en bewerken van strakke betonvloeren. Of je nu kiest voor een vloer met printbeton of een gepolierde betonvloer: Betonwerken SMP weet perfect wat er moet gebeuren en hoe dat in zijn werk moet gaan.


Hoogkwalitatieve vloeren

Wij leveren onze klanten hoogkwalitatieve betonvloeren die duurzaam én onderhoudsvriendelijk zijn. We selecteren de beste materialen en zijn gespecialiseerd in verschillende methoden om de beste betonvloer te leggen voor elke ruimte.


Kennis en advies

Bovendien delen wij onze kennis inzake het onderhoud van betonnen vloeren met onze klanten. We geven advies over het onderhouden van je betonvloer met ph-neutrale natuurlijke zeep en lauw water, over het plaatsen van vloerverwarming en nog veel meer. Ook zetten wij onze kennis in om jou advies te geven over wat de beste opties zijn voor jouw vloernoden.


Betrouwbaarheid en goede communicatie

Niets is vervelender dan een onbetrouwbare aannemer, dat weten we bij Betonwerken SMP. Daarom stellen wij ons op als een betrouwbare partner waar je echt op kan rekenen. Geen valse beloftes, wel proper afgeronde klussen en vakwerk. We staan erop een goede service te leveren aan onze klanten en steeds eventuele problemen op te volgen.

Op zoek naar een goede aannemer voor het storten, afwerken of bewerken van jouw betonvloer? Betonwerken SMP helpt je graag verder. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.


Het uitgebreide aanbod van Betonwerken SMP

Het aanbod van Betonwerken SMP is heel breed, daarom geven we jou er hieronder een kort overzicht van. Zo weet je waarvoor je bij ons terecht kan en waar onze expertise ligt.


Betonnen vloer: zowel binnen als buiten

Bij Betonwerken SMP hebben we zowel expertise in betonvloeren voor binnen als voor betonvloeren buiten. Buiten kan je betonvloeren gebruiken als terras of oprijlaan. Binnenhuis kan je met betonvloeren aan de slag in verschillende ruimtes. Mits de juiste afwerking en behandeling kan je gaan voor een betonvloer in je keuken of kan zelfs je badkamer sieren met een prachtige betonvloer. 

Betonvloeren binnen

Betonvloeren binnen worden steeds populairder. Vogue labelde de betonvloer zelfs als één van dé woontrends van 2023. Dat verbaast ons niet - we might be biased, maar de betonvloer heeft heel wat te bieden binnenhuis.

Zo is de betonvloer heel gebruiksvriendelijk. Zeker voor gezinnen met kleine kindjes of mensen met huisdieren is de betonvloer een prima optie door het robuuste en duurzame karakter ervan. Bovendien kan de betonvloer ook gecombineerd worden met vloerverwarming. Wat wil je nog meer?

Meer over betonvloeren binnen lees je in dit artikel.

Ben jij klaar voor een nieuwe keukenvloer?

En heb je die graag hygiënisch, makkelijk te onderhouden en stijlvol? Dan is beton de ideale oplossing. Bij Betonwerken SMP kan je terecht voor het professioneel plaatsen van een gepolierde betonvloer. Wij voeren de werken voor jou uit, van a tot z, van de keuken tot de badkamer.

Neem vrijblijvend contact op met Betonwerken SMP voor meer informatie. Wij plaatsen je gevlinderde betonvloer pas als jij er ook 100 procent achter staat!


Betonvloeren buiten

Ook buiten komen betonvloeren heel goed tot hun recht. Met een betonvloer kan je bijvoorbeeld een modern ogend terras aanleggen. Met beton is je terras echter niet alleen modern, maar ook heel onderhoudsvriendelijk en bestand tegen vuil. Een betonvloer heeft namelijk geen voegen waar vuil of mos in kan kruipen. Daardoor hoef je niet elk voorjaar je terras proper te maken met de hogedrukreiniger. 

Ook een betonnen oprit of een betonvloer in je garage behoren tot de mogelijkheden. Zo’n vloer kan tegen een stootje en is ook makkelijk te reinigen. Wil je meer weten over betonvloeren buiten? Lees dan zeker dit artikel.

Een betonvloer voor binnen of buiten? Neem contact op met Betonwerken SMP of vraag je gratis offerte aan.

Soorten betonnen vloeren & behandelingen

Bij Betonwerken SMP kan je kiezen uit verschillende soorten betonnen vloeren en verschillende behandelingen van jouw betonvloer. Bij ons kan je terecht voor volgende diensten:

Hieronder bespreken we per dienst kort wat het exact inhoudt.

Beton storten

Beton storten is geen koud kunstje - geloof ons als we je zeggen dat je het beter aan een expert kan overlaten. Je wil namelijk dat je betonnen vloer mooi egaal gegoten wordt en dat er geen luchtbellen in je betonnen vloer zitten.

Bovendien moet de vloer ook de juiste dikte hebben, en dat is afhankelijk van waarvoor de vloer gebruikt wordt: is het een binnenvloer of een buitenvloer? Ligt er vloerverwarming onder of niet? Gebruik je gewapend beton of niet?

Over al die zaken hoef jij je echter geen zorgen te maken als je een beroep doet op de diensten van Betonwerken SMP. Wij zoeken voor jou uit hoe dik je betonvloer moet zijn en zorgen nadien dat jouw vloer perfect gegoten wordt.

Een perfect gegoten betonvloer in jouw huis, bedrijf of tuin? Vraag een offerte aan bij Betonwerken SMP of neem contact met ons op voor extra informatie.

Gepolierde betonvloeren

Ook voor het polieren van je betonvloer kan je bij Betonwerken SMP terecht. Gepolierde betonvloeren zijn gladder en dichter van structuur. Het voordeel van een vloer in gepolierde beton is dat er minder structuur in de vloer zit, waardoor vuil zich niet kan opstapelen in oneffenheden in de vloer.

Daardoor zijn gepolierde betonvloeren zowel hygiënisch als makkelijk te onderhouden. Bovendien hebben ze ook een langere levensduur, zeker als je ervoor kiest om de vloer ook te impregneren (daarover later meer).

Meer weten over beton polieren? Bekijk dan zeker deze pagina.

Een gepolierde betonvloer voor jouw keuken, badkamer, woonkamer of terras? Betonwerken SMP is expert in gepolierd beton en helpt je graag verder. Neem contact met ons op of vraag een gratis offerte aan.

Gepolijste betonvloer

Eén van de toepassingen om betonvloeren af te werken is het polijsten van je betonvloer. Vaak wordt dit verward met het polieren van beton. Er zijn echter verschillen tussen het polijsten en polieren van beton.

Een gepolijste betonvloer wordt zo afgewerkt dat je spikkels ziet op de vloer doordat de bovenste laag van de betonvloer geschuurd wordt. Door je beton te polijsten voorzie je je betonnen vloer ook van een mooie glans.

Meer weten over je betonvloer polijsten? Extra informatie vind je terug op deze pagina.

Beton impregneren

Ook voor de afwerking van je betonvloer heb je mogelijkheden bij Betonwerken SMP. Om je vloer duurzamer te maken en te beschermen tegen vlekken en schade, kan je je vloer impregneren.

We brengen een onzichtbare laag aan op je betonvloer die nadien in de vloer trekt. Het impregneermiddel gaat alle gaatjes in de betonvloer opvullen, waardoor het minder poreus wordt en langer mooi blijft.

Jouw betonvloer laten impregneren? Neem contact op met Betonwerken SMP of vraag een gratis offerte aan.

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over betonvloeren of wil je weten hoe wij jou kunnen helpen bij jouw project? Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat wij je kunnen voorzien van ons deskundig advies.

Django Betonwerken SMP

Contacteer Betonwerken SMP voor alle betonwerken op maat tegen de scherpste prijs