Beton storten voor veranda

Beton storten voor veranda - Betonwerken SMP

Schoonwerk betonvloer of een fundering waar later planken op komen? Een glazen dak, of toch eerder een afwerking met hout of metaal? Er zijn verschillende dingen waar je aan moet denken wanneer je een veranda wil bouwen. Beton kiezen voor buiten is echter een makkelijke keuze. Met dit hoogwaardig bouwmateriaal ben je meteen zeker van een vloer die tegen een stootje kan. Bovendien is een egale vloer veel makkelijker schoon te maken. Maar hoe doe je dat, beton storten voor een veranda? Betonwerken SMP legt het je uit.

Een stevige fundering voor jouw veranda

Dat goed beton bepalend is voor een sterke fundering hoeven we je niet uit te leggen. Betonwerken SMP zorgt ervoor dat alles in orde is: dat er een dampdichte vloeistof aangebracht wordt waar nodig, dat de gewenste betonvloer niet gaat verzakken, dat het gestort beton continue nat gehouden wordt wanneer dat vereist is… Op die manier bouwen we een goede fundering voor allerlei verschillende doeleinden. Jij hoeft alleen nog maar te denken aan de afwerking.

Afgewerkte betonvloer: polieren of polijsten?

Beton is natuurlijk een steenachtig materiaal. Dat is stevig genoeg om tegen een stootje te kunnen, en dankzij haar lange levensduur hoef je ook niet meteen aan vervanging te denken. Een afwerking aanbrengen kan echter op verschillende manieren. 

Beton polieren doe je door met een vlindermachine de oppervlakte van het beton te egaliseren. De grond ziet er prachtig uit en is volledig slipvrij. Bovendien vormt dit soort beton een geweldige isolatie: heerlijk koel in de zomer, lekker warm in de winter.

Beton polijsten is een techniek waardoor je spikkels creëert in je vloer. Deze terrazzo look is perfect voor mensen die graag net dat tikkeltje meer willen voor hun interieur. Ook dit is een prachtige afwerking voor je veranda! 

beton storten voor veranda

Een houten terras met betonnen fundering

Werk je liever met hout? Het juiste type beton kan ook perfect dienen als fundering voor een houten terras. We kunnen je helpen door beton te gieten, zodat jij daar je houten terras op kan plaatsen. Deze stevige ondergrond zal de levensduur van je terras verlengen en zal een stuk veiliger zijn.

Natuurlijk kunnen we ook zorgen voor betonnen elementen in jouw terras. Dit zorgt ervoor dat het geheel een stuk moderner oogt! 

Een veranda die een modern tintje krijgt - hoeveel kost dat?

De prijs van een betonnen fundering of betonnen vloer hangt van heel wat verschillende factoren af. Zo houden we bijvoorbeeld rekening met de oppervlakte, het type beton, de afwerking, of het project inclusief wapening of bekisting gebeurt… Een vaste prijs is dus moeilijk te bepalen.

Je kan echter wel een offerte aanvragen of contact met ons opnemen. Wij houden rekening met jouw situatie en berekenen de prijs op basis daarvan.

Betonwerken SMP - jouw expert in betonwerken

Heb jij al een idee van hoe jouw ideale veranda eruitziet? Wil je daar graag een prachtige betonnen vloer of fundering bij? Vraag dan zeker een offerte aan bij Betonwerken SMP! Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.