Citypomp beton

Met de Citypomp beton storten, dé oplossing voor je project

Vlaanderen heeft heel wat moeilijk bereikbare plaatsen wanneer het om beton storten gaat. Een doorsnee betonmixer is namelijk niet klein en heeft niet veel ruimte om te manoeuvreren. Hierdoor kunnen de kosten ook snel oplopen. Gelukkig biedt Betonwerken SMP een oplossing met de eigen Citypomp. Ontdek hier waarom met de Citypomp beton storten de ideale oplossing is voor jou. 

Waarom met deze kleine betonpomp werken?

Een Citypomp huren heeft aardig wat voordelen in vergelijking met reguliere betonpompen.

 • Flexibel inzetbaar:
  De mini betonpomp is heel wat kleiner dan normale betonmixers. Daardoor kunnen we de meest extreme locaties bereiken en er ook steeds nauwkeurig beton leveren. Voorbeelden hiervan zijn ondergrondse garages, kelders, of achteraan in de tuin.
 • Vaarwel tegen onnodige manuren:
  Onze kleine betonpomp werkt daarnaast nog eens zeer efficiënt. Zo bespaar je jezelf de moeite van het verpompen van beton en het in kruiwagens naar de locatie te brengen. Naast tijd bespaart het je heel wat bijkomende kosten.
 • Geen onnodige transportkosten:
  Wanneer je een gebruikelijke pomp wil laten komen om een kleine hoeveelheid beton te leveren kunnen de kosten snel oplopen. Er wordt in dat geval namelijk een toeslag aangerekend omdat de vrachtwagen speciaal voor jou moet komen en niet nog een andere werf kan voorzien van beton.

  Onze kleinere betonpomp kan daarentegen heel kostenefficiënt kleine hoeveelheden leveren. Daarnaast hebben wij een goede samenwerking met de betoncentrales, dus kunnen wij steeds de voordeligste prijzen hanteren. Vraag alvast je gratis offerte aan.
 • Zeker van een propere werf:
  Dankzij de nauwkeurigheid van onze betonpomp kunnen we de werf steeds proper achterlaten. Dit bespaart je wederom tijd en geld wanneer je de Citypomp gebruikt, want er moet geen rommel worden opgeruimd en jij kan je concentreren op wat er echt toe doet.

Betonwerken SMP realiseert je project met de Citypomp

Betonwerken Citypomp SMP

Een reguliere betonpomp is natuurlijk gelimiteerd tot bereikbare plaatsen om beton te leveren. Bij Betonwerken SMP beschikken we echter over onze eigen Citypomp. Zo kunnen wij ook op moeilijk bereikbare plaatsen komen. De kleine betonpomp kan je makkelijk huren en is zeer flexibel inzetbaar en perfect voor de kleine betonstort.

Als particulier zal je namelijk veel vaker slechts een kleine capaciteit nodig hebben. In dat geval is het zeer verstandig om te kiezen voor de Citypomp, zo bespaar je onnodige kosten en tijd. Daarnaast hoef je ook zelf je handen niet uit de mouwen te steken. Je kan ten allen tijde op ons team rekenen voor de beste afwerking en werkwijze.

Betonwerken SMP: aannemer betonwerken

Betonwerken SMP voert iedere opdracht uit met de grootste zorg. Onze vakmannen beschikken over expertise omtrent allerhande betonwerken zoals bijvoorbeeld betonvloeren, wanden, een betonnen terras, toepassingen voor industriële gebouwen enzovoort. Kortom, de mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. 

Daarnaast staan we je steeds met plezier te woord met het beste, gepersonaliseerd advies. Op die manier mag je er zeker van zijn dat jouw project ook daadwerkelijk uitdraait zoals jij het echt wil. Heb je interesse in een gratis en vrijblijvende offerte? Wens je meer informatie over de specificaties van de Citypomp of over andere zaken? Wil je meteen de Citypomp huren? Neem dan contact op met Betonwerken SMP en we zorgen samen voor de realisatie van jouw droomproject.

Django Betonwerken SMP

Contacteer Betonwerken SMP voor alle betonwerken op maat tegen de scherpste prijs