Betonwerken Vorselaar

Betonwerken SMP, dé specialist voor betonwerken in Vorselaar 

Voor al jouw betonwerken in Antwerpen en de regio Vorselaar kan je terecht bij Betonwerken SMP

Dankzij onze vakkundige afwerking en onze jarenlange ervaring in de woningbouw kunnen wij jouw droomproject realiseren. In dit artikel lees je wat wij voor jou in petto hebben. 

Voordelen van beton

Beton staat bekend om zijn robuustheid, waardoor het bestand is tegen de slechtste weersomstandigheden en langdurig meegaat met minimaal onderhoud. Met zijn hoge druksterkte is beton geschikt voor constructies zoals bruggen, wegen en gebouwen. Bovendien biedt het uitstekende thermische en geluidsisolerende eigenschappen.

Het gebruik van beton voor opritten, vloeren of terrassen biedt tal van voordelen ten opzichte van andere materialen. Zeg vaarwel tegen ongewenst onkruid tussen de voegen. Aangezien beton niet verzakt, zul je nooit meer last hebben van lelijke rijsporen op je oprit. Bovendien is de totaalprijs relatief gunstig en is je betonvloer makkelijk te reinigen en te onderhouden met wat lauw water en natuurzeep met lijnolie.

Verschil gepolierde betonvloeren en gepolijste betonvloeren

Gepolierd beton en gepolijst beton zijn veelgebruikte afwerkingstechnieken in de bouwindustrie. Hoewel deze technieken zowel voor binnen als voor buiten geschikt zijn, hebben ze wel een andere aanpak nodig. Een buitenvloer moet weersbestendig gemaakt worden en kan afgewerkt worden met cortenstaal of inox.

Gepolierde betonvloeren Vorselaar

Bij gepolierde betonvloeren of polybeton vloeren wordt het betonoppervlak glad gemaakt met schuurmachines. De gladde en naadloze afwerking creëert een eigentijdse uitstraling. Gepolierde beton is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en bestand tegen slijtage

Gepolijste betonvloeren Vorselaar

Bij gepolijst beton wordt het betonoppervlak behandeld met chemische producten. Deze producten reageren en zorgen ervoor dat het oppervlak hard wordt, wat resulteert in een glanzende afwerking.

Ander uiterlijk

Een gepolijste betonnen vloer heeft een ander uiterlijk dan een gepolierde betonvloer. Het oppervlak van de vloer heeft een gespikkeld patroon, dat te vergelijken is met dat van een granitovloer. Het materiaal is duurzaam en bestand tegen slijtage. Gepolijst beton is bovendien stofvrij, wat zorgt voor een hygiënische en allergievriendelijke omgeving.

Betonwerken Vorselaar

Citypomp huren

Op zoek naar een efficiënte oplossing om beton te storten op lastig bereikbare locaties? Onze compacte Citypomp, uitgerust met smalle buizen, is geschikt voor elk project.

Wil je dat wij beton leveren of wil je een betonpomp huren voor je project? Wij garanderen een transparante en gratis offerte die alle aspecten van het project omvat.

Tip

Om te weten hoeveel beton je nodig hebt, kan je de handige calculator van Hubo gebruiken.

Betonwerken Herentals

Vakmanschap en een gedetailleerde offerte

Elk project heeft een unieke aanpak nodig, daarom maakt Betonwerken SMP een gedetailleerde offerte die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan, helemaal kosteloos.

Django Betonwerken SMP

Contacteer Betonwerken SMP voor alle betonwerken op maat tegen de scherpste prijs