Betonwerken Sint-Katelijne-Waver

Betonwerken SMP in Sint-Katelijne-Waver:

Voor het aanleggen van je betonnen opritten, tuinpaden, vloeren en terrassen in de regio Sint-Katelijne-Waver, kan je vertrouwen op Betonwerken SMP. Als geregistreerd aannemer staan we bekend om ons vakmanschap in Antwerpen.

Meer weten over betonwerken? In dit artikel lees je hoe wij jouw droomproject realiseren.

Gepolierde beton: duurzaamheid en stijl

Een van onze specialiteiten is het aanleggen van gepolierde betonvloeren (polybeton) met een naadloze afwerking. Gepolierd beton heeft niet alleen een strakke en moderne uitstraling, maar staat ook bekend om zijn duurzaamheid en onderhoudsgemak. Wij zorgen voor een vakkundige plaatsing en afwerking, zodat je gepolierde betonvloer jarenlang meegaat.

Betonwerken Sint-Katelijne-Waver

Betonwerken op maat

Onze ervaren vakmensen staan garant voor betonwerken van hoge kwaliteit, volledig aangepast aan jouw wensen en afgestemd op de specifieke vereisten van je project.

Renovatie en onderhoud

Naast het aanleggen van nieuwe betonconstructies, zijn wij ook gespecialiseerd in de renovatie van kelders en het onderhoud van bestaande betonwerken. We reinigen betonvloeren, verwijderen onkruid en mos en herstellen barsten en gebreken. Betonwerken SMP gaat grondig te werk en impregneert polierbeton om de levensduur van je betonconstructies te verlengen.

Betonpomp huren

Of het nu gaat om kleine of grote werken. Met zware kruiwagens en betonmixers zeulen, is nooit leuk. Gelukkig biedt Betonwerken SMP de oplossing! Onze praktische Citypomp, met smalle buizen, is inzetbaar voor elk project.

Als je een betonpomp wilt huren voor jouw project in de regio Sint-Katelijne-Waver, ben je bij ons aan het juiste adres.

Betonwerken Herentals

Kies voor Betonwerken SMP

Bij ons is je project in goede handen vanaf het eerste contact tot de voltooiing van de werkzaamheden. 

Aarzel niet om ons te contacteren en vraag je gratis offerte aan.

Django Betonwerken SMP

Contacteer Betonwerken SMP voor alle betonwerken op maat tegen de scherpste prijs