Betonwerken Grobbendonk

Betonwerken SMP is jouw specialist voor betonwerken in Grobbendonk

Voor al jouw betonwerken in Antwerpen en de regio Grobbendonk kan je vertrouwen op de vakkundige afwerking van Betonwerken SMP.

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf binnen de bouwsector. Dat hebben we te danken aan onze jarenlange ervaring en aan continu innoveren en investeren. Maar ook aan onze gespecialiseerde medewerkers, die het fundament van ons bedrijf vormen.

Benieuwd naar wat wij voor jou in petto hebben? In dit artikel lees je hoe wij jouw droomproject realiseren.

Voordelen van beton

Beton staat bekend om zijn duurzaamheid, wat betekent dat het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en lang meegaat zonder veel onderhoud. Dankzij de hoge druksterkte is beton ideaal voor constructies als bruggen, wegen en gebouwen. Het heeft ook uitstekende thermische en geluidsisolerende eigenschappen. 

Betonnen opritten, vloeren of terrassen bieden veel voordelen ten opzichte van vloeren in andere materialen. Zeg vaarwel tegen ongewenst onkruid tussen de voegen. Aangezien beton niet verzakt, zul je nooit meer last hebben van lelijke rijsporen op je oprit. Bovendien is de totaalprijs relatief goedkoop en is je betonvloer makkelijk te reinigen en te onderhouden met wat lauw water en een pH-neutrale zeep. Natuurzeep met lijnolie is hiervoor een uitstekende keuze.

Wij zijn gespecialiseerd in stortklaar beton, gepolierd beton, gepolijst beton, schuimbeton, gestabiliseerd zand, chape en zelfverdichtend beton.

Verschil gepolierde betonvloeren en gepolijste betonvloeren

Gepolierd beton en gepolijst beton zijn beide afwerkingstechnieken die worden gebruikt in de bouw- en designindustrie. Ze zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Een buitenvloer moet weersbestendig gemaakt worden en kan afgewerkt worden met inox of cortenstaal. 

Gepolierde beton

Gepolierd beton  of polybeton vloeren worden verkregen door het betonoppervlak glad te maken met behulp van schuurmachines, waardoor een mooie glans ontstaat. De gladde en naadloze afwerking van polybetonvloeren geeft ruimtes een eigentijdse uitstraling. Gepolierde beton is niet alleen mooi, maar ook duurzaam en bestand tegen slijtage

Gepolijst beton

Bij gepolijst beton wordt het betonoppervlak behandeld met chemische producten die een reactie aangaan met het beton en het oppervlak verharden, waardoor een duurzame, glanzende afwerking ontstaat. 

Een gepolijste betonnen vloer heeft een ander uiterlijk dan een gepolierde betonvloer. Het oppervlak van de vloer heeft een gespikkeld patroon en kan worden vergeleken met een granitovloer. De gladde afwerking van gepolijst beton zorgt voor een moderne en strakke uitstraling. Het materiaal is duurzaam en bestand tegen slijtage. Gepolijst beton is bovendien stofvrij, wat zorgt voor een hygiënische en allergievriendelijke omgeving. 

Betonwerken Grobbendonk

Citypomp huren

Wil je beton gieten op een moeilijk bereikbare plek? Dan is een citypomp huren de perfecte oplossing. Onze praktische Citypomp, met smalle buizen, is inzetbaar voor elk project.

Wil je dat wij beton leveren of wil je een betonpomp huren voor jouw project? Wij garanderen een transparante en gratis offerte die alle aspecten van het project omvat.

 Vraag hier je vrijblijvende offerte aan of neem vrijblijvend contact met ons op. 

Betonwerken Grobbendonk

Gedetailleerde offerte en maatwerk

Elk project is uniek, daarom maakt Betonwerken SMP een gedetailleerde offerte die is afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen.

Vraag nu je gratis vrijblijvende offerte aan.

Django Betonwerken SMP

Contacteer Betonwerken SMP voor alle betonwerken op maat tegen de scherpste prijs