Beton storten tuin

Beton storten tuin - vertrouw op Betonwerken SMP!

Een betonnen vloer heeft vele voordelen. Het ziet er strak en modern uit, is slijtvast en makkelijk schoon te maken. Je beschikt niet alleen over die voordelen bij binnenvloeren, maar ook bij beton gestort in de tuin! Daarom is beton het perfecte materiaal voor jouw volgende tuinproject. Een betonvloer storten buiten in de tuin, hoe begin je daar aan? Dat legt Betonwerken SMP je met veel plezier uit. 

Beton in je tuin?

Zie je het al voor je: een betonnen terras met vier tuinpalen en een mooi afdak? Of wat dacht je van een strak nieuw zwembad? Of een stevige nieuwe oprit? Met beton kan je heel wat verschillende projecten in elkaar boksen. Wij geven je alvast wat inspiratie. 

Fundering voor terras of tuinhuis

Een betonnen ondergrond op je terras is erg handig. Er zijn geen naden, waardoor het veel makkelijker schoon te maken is. Bovendien kan je vele jaren van dit slijtvast terras genieten dankzij haar lange levensduur. 

Het betonnen oppervlak kan natuurlijk ook worden gebruikt als fundering voor je houten terras of tuinhuis. Hierbij is het belangrijk dat je kan bouwen op de expertise van de vakmannen, want als je betonnen oppervlakte een fout bevat, kan heel je project er de gevolgen van dragen. Schakel daarom een expert van Betonwerken SMP in!

Betonnen oprit

Wil jij er zeker van zijn dat je voertuigen veilig staan? Dan is een betonnen oprit precies wat je zoekt! Dankzij de hoge draagkracht van beton kan jouw oprit goed tegen een stootje. Bovendien geeft zo’n oprit een moderne touch aan je woning. 

Betonnen zwembad

In de zomer is het heerlijk verfrissend: een plons in je eigen zwembad. Ook dat kan gemaakt worden uit beton! Het beton wordt rechtstreeks in je tuin gestort, zodat je kan genieten van een naadloos zwembad. 

Hier heb je natuurlijk wel heel wat expertise en materialen voor nodig. De uitgegraven sleuven moeten de juiste diepte hebben, je hebt het juiste soort beton en bekisting nodig, de plastic folie moet perfect worden aangebracht in je uitgegraven plek… Laat alles over aan Betonwerken SMP en wees gerust dat jouw zwembad er geweldig zal uitzien!

Verschillende afwerkingen voor jouw project

Een betonnen vloer kan je op verschillende manieren afwerken. De afwerking kies je natuurlijk volledig zelf, aangezien deze de look van je vloer verder bepaalt. Wanneer je beton gaat polieren of vlinderen zorg je ervoor dat je de bodem gaat egaliseren met een machine. Dit zorgt voor een glad uitziende vloer die toch slipvrij is. 

Polijsten is een andere techniek waarmee je een terrazzo look gaat creëren. Deze tijdloze stijl is niet alleen geweldig voor je interieur, maar ook buiten zal het zorgen voor heel wat goede reacties. 

Een gepolierde vloer kan je vervolgens ook laten impregneren. Door je vloer te impregneren bescherm je hem extra met een (onzichtbaar) laagje. 

Vertrouw op de expertise van Betonwerken SMP!

Een smalle sleuf of een grotere maken? Zorgen dat de hoeken haaks op elkaar staan, wat betekent dat? Een tijdelijke mal gebruiken of toch voor een bekisting gaan? Zorgen dat alle plastic zeilen perfect op de bodem liggen, dat het zand goed gebruikt wordt, dat je beton niet te snel uitdroogt… Het zijn allemaal vragen waar een expert van Betonwerken SMP het antwoord op kent!

Beton storten in je tuin is niet zo makkelijk als het lijkt. Daarom is het een goed idee om te vertrouwen op vakmannen met verstand van zaken. Zij zorgen ervoor dat jouw beton gestort wordt op een kwalitatieve manier, en dat aan een schappelijke prijs. Vraag snel je offerte aan!

Wat is het kostenplaatje van beton in de tuin?

De prijs van je project is niet zo makkelijk te bepalen. Het is namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zo moet er gekeken worden naar het soort beton dat je wil gebruiken, en de hoeveelheid. Die kan je vooraleer je aan de slag gaat alvast berekenen. 

Vervolgens is het belangrijk om de bereikbaarheid te bepalen. Dankzij onze handige Citypomp kunnen wij ook kleine hoeveelheden beton efficiënt storten. Natuurlijk zullen ook de voorbereiding en afwerking een deel uitmaken van de prijs. 

Wil jij op voorhand al weten wat je betaalt voor de kwalitatieve service van Betonwerken SMP? Vraag dan je offerte aan!

Betonwerken SMP - de fundering voor jouw tuinproject!

Beton storten in je tuin, dat doe je het best met een ervaren expert aan je zijde. Betonwerken SMP helpt je graag! Vraag nu je offerte aan. Heb je nog vragen over onze diensten? Neem dan snel contact met ons op