Beton storten terras

Beton storten terras: Betonwerken SMP zorgt voor jouw fundering!

Betonnen vloeren zijn al jaren populair, en daar zijn goede redenen voor. Ze zijn slijtvast, modern en ongelooflijk duurzaam. Bovendien zijn ze heel makkelijk schoon te maken. Talloze voordelen dus! Maar een gepolierde betonvloer kan je niet alleen maar binnen installeren, je kan ook genieten van al die voordelen op een gepolierd terras, buiten dus. Wil je toch liever een houten terras? Ook dan kan je gebruik maken van beton als de fundering voor je tuinproject. Betonwerken SMP staat klaar om je te helpen bij het beton storten.  

Een betonnen terras - de vele voordelen

Een terras van beton, dat heeft vele voordelen. In plaats van te werken met kleine of grote tegels is beton een dankbaar product. Je hebt geen nood meer aan agressieve schoonmaakmiddelen om vuil van tussen de gleuven te krijgen - jouw prachtig terras blijft mooi en vrij van onkruid. Ontdek hier nog een paar grote voordelen van zo’n terras!

Een betonnen vloer, onderhoudsvriendelijk en slijtvast

De naadloze afwerking van zo’n polybeton terras maakt het heel makkelijk schoon te maken. Je terras is mooi vlak, zonder gleuven waar onkruid of vuil in terecht zou kunnen komen. Gepolierde beton heeft bovendien geen speciale producten of bepaalde zuren nodig om schoon te blijven - integendeel! Af en toe eens borstelen of dweilen met water en groene zeep is meer dan voldoende.

Een betonnen terras wordt bovendien vaker gekozen omdat het zo lang meegaat. Wanneer beton gepolierd wordt, zorgt dat ervoor dat de vloer levenslang mee kan blijven gaan, als je er goed voor zorgt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over scheurtjes in de nabije toekomst! 

Duurzaam en op maat

Een terras gemaakt uit beton is niet alleen slijtvast en makkelijk schoon te maken, maar ook duurzaam. Beton bestaat namelijk uit natuurlijke grondstoffen, waardoor het ook makkelijk gerecycled kan worden. 

Het grootste voordeel van het aanleggen van een betonnen terras is echter dat dit volledig op maat gebeurt. Jouw terras wordt in no time een onmisbaar, perfect afgemeten onderdeel van je tuin. 

Snel geplaatst, snel genieten

De zomer komt eraan, en jij wil zo snel mogelijk kunnen genieten van een lekker aperitiefje op je gloednieuwe terras. Dat kan, met dank aan beton! Met de juiste machines kan je al op één dag tijd een gloednieuw terras aanleggen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over wekenlange werken in je tuin.

Ook genieten van al deze voordelen? Laat Betonwerken SMP ervoor zorgen! Vraag snel je offerte aan

De juiste afwerking kiezen

Een glanzende toplaag, of liever een terrazzo look? Er zijn veel verschillende afwerkingsmogelijkheden van beton. We zetten hier de meest populaire even op een rijtje.

Gepolierd beton terras

Beton polieren of vlinderen is een techniek waarmee je dankzij een vlindermachine het beton mooi egaal en glad maakt. Polieren is een erg populaire techniek, aangezien het je ondergrond een erg moderne uitstraling geeft. Bovendien ziet je vloer er misschien gladder uit, toch blijft de bodem slipvast. 

Beton polijsten

Een andere techniek is om het beton te gaan polijsten. Daarmee creëer je de terrazzo look die de laatste jaren heel populair is geworden. In de volledige oppervlakte bevinden er zich spikkels in verschillende kleuren. Het geeft je terras een heel bijzondere uitstraling. 

De fundering voor een houten terras

Wil je toch liever een houten terras? Ook dan heb je nood aan de juiste betonnen fundering! Betonwerken SMP zorgt ervoor dat alles geregeld wordt: van de plastic folie en de bekisting tot het correct laten uitdrogen van het beton. 

Wil je voor je terras liever een combinatie van hout en beton? Ook dat kan geregeld worden! Bij Betonwerken SMP houden we rekening met jouw wensen. Schakel ons snel in voor jouw volgende project! 

Vertrouw op de expertise van Betonwerken SMP

Beton storten lijkt misschien makkelijk, maar dat is het zeker niet. Daarom vertrouw je het best op de talenten van experts, zoals de vakmensen van Betonwerken SMP. Vraag snel een offerte aan en geniet binnenkort van jouw nieuwe terras! Heb je nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op