Beton leveren

Beton leveren in jouw regio? BetonwerkenSMP is jouw specialist!

Beton leveren en storten is een ingewikkelde klus, zowel op logistiek als functioneel vlak. Veel mensen kiezen er daarom voor om dit karwei uit te besteden aan experten zoals Betonwerken SMP. Er zijn namelijk heel wat zaken die moeten plaatsvinden vooraleer het beton aan je deur verschijnt. In dit artikel leggen we je graag uit hoe beton leveren in zijn werk gaat.

Welk beton kan je zoal laten leveren?

De voornaamste variaties van beton voor verschillende projecten zijn de volgende: 

Je kan steeds vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies over de mogelijkheden voor jouw project.

1. Standaard beton

Dit wordt doorgaans gebruikt voor bijvoorbeeld een fundering.

beton storten prijs - standaard

2. Ruw beton

Dit wordt vaak voor poeren (paalfundering) gebruikt.

beton storten prijs - ruw

3. Fijn beton

Dit wordt meestal bij een betonnen vloer gebruikt, omdat er een fijnere afwerking mogelijk is.

beton storten prijs - fijn

4. Extra vloeibaar beton

Dit is geschikt voor dunne constructies waar moeilijk gewoon beton gestort kan worden.

Wanneer je beton nodig hebt is het belangrijk om een aantal zaken doordacht te hebben vooraleer je voor een bepaald type beton kiest.

 • Hoeveelheid beton:
  Hoe groter je project, hoe meer beton je zal nodig hebben. De prijs per vierkante meter zakt naarmate de oppervlakte van je project groter is, aangezien de kosten van het laten rijden van een normale betonmixer in dat geval minder doorwegen. Kleinere hoeveelheden vallen doorgaans duurder uit, omdat de betonmolen speciaal voor jou moet uitrijden en niet nog een andere werf kan bezoeken.

  Gelukkig biedt Betonwerken SMP een oplossing met de Citypomp. Dit is een kleine betonpomp die werkt met extra slangen die we standaard uitrollen in plaats van met een uitschuifbare mast, ideaal voor een kleine lading dus. Neem een kijkje op de website voor meer informatie.
 • Kwaliteit van beton:
  Tegenwoordig zijn er mogelijkheden om gemakkelijk aan goedkoop beton te komen. Het is echter zeer belangrijk om steeds kwalitatief beton te kiezen. Je wilt er natuurlijk zeker van zijn dat je een degelijk eindresultaat bekomt, dat kan alleen maar met het beste beton. Door onze goede relatie met de betoncentrales kan je bij Betonwerken SMP steeds rekenen op het meest kwalitatieve beton aan scherpe prijzen. Je kan bij ons steeds een gratis offerte aanvragen.

Zijn er nog zaken waar je rekening mee moet houden?

Er zijn aspecten die de kostprijs kunnen beïnvloeden waar je dus best rekening mee houdt. We zetten ze hier op een rijtje voor je.

 • Speciale soorten beton:

  Zoals reeds vermeld zijn er nog andere betonsoorten naast stortklaar beton. Sneldrogend beton zal bijvoorbeeld duurder zijn dan standaard beton.
 • Tijd is beperkt:

  De vrachtwagen moet naast jouw project nog naar andere werven, dus de tijd die je hebt is niet onbeperkt. Doorgaans zal er bij projecten die langer duren dan één uur een toeslag worden aangerekend. 
 • Stortlocatie:

  De stortlocatie van je project zal bepalen welk materiaal er nodig is. Onze Citypomp laat ons echter toe om op de meest extreme locaties efficiënt beton te leveren. Wij zijn gelegen te Antwerpen maar we voeren betonwerken uit in heel België
 • Transportkosten:

  Er komen uiteraard ook transportkosten aan bod wanneer je beton wilt laten komen. Het beton moet namelijk geladen worden, naar jou getransporteerd worden, en dan moet de vrachtwagen ook terug naar de betoncentrale.

Betonwerken SMP levert met plezier jouw beton

Betonwerken SMP is dé expert op vlak van allerhande betonwerken. Onze nauwe samenwerking met zowel de betoncentrale als aannemers laat ons toe om steeds de beste betonproducten en bouwmaterialen te voorzien. Met onze eigen Citypomp zijn we in staat om transport te voorzien voor iedere gewenste hoeveelheid beton, dit steeds aan voordelige prijzen. Op die manier vermijden we bijkomende tijd en kosten om beton te verpompen. 

Onze vakmannen beschikken over jarenlange ervaring en bieden het beste advies voor zowel particulieren als zakelijke projecten. Ieder project wordt met de grootste zorg behandeld, enkel op die manier kunnen we je een perfect resultaat garanderen. Heb je interesse in een gratis offerte? Wens je meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor jouw project? Aarzel niet langer en neem contact met ons op.

Django Betonwerken SMP

Contacteer Betonwerken SMP voor alle betonwerken op maat tegen de scherpste prijs