Beton storten Antwerpen

Heb je een project waarvoor je beton moet storten in Antwerpen? Wil je graag de beste kwaliteit? Dan ben je bij Betonwerken SMP aan het juiste adres! 

Antwerpen is net zoals Brugge en Gent een prachtige stad die al bestaat sinds de middeleeuwen. Jammer genoeg zijn veel van de gebouwen niet meer conform aan de noden van de moderne mens. Dit is zeker het geval bij oude kelders. Hier bieden wij de beste oplossing voor!

Waarom je kelder laten renoveren?

Beton storten Antwerpen - kelder

Kelders worden vaak als iets minder belangrijk beschouwd bij het plannen van een renovatie.  In middeleeuwse steden zoals Antwerpen zijn de meeste oude kelders aan vervanging toe. 

De kelders die decennia geleden werden gebouwd waren veel kleiner. Dit heeft verschillende redenen, zoals het feit dat mensen toen gewoonweg kleiner waren!  Dit zorgt vandaag echter voor heel wat problemen. Betonwerken SMP biedt hier een ideale oplossing voor.

Hoe gaan wij aan de slag ?

Zit je met  problemen in je verouderde kelder? Dan zijn wij je specialist in beton storten te Antwerpen. Wij gaan heel zorgvuldig te werk en zijn transparant in wat we doen.

1. Vloeren verwijderen

Eerst verwijderen wij alle vloeren en scheppen alles verder uit tot op de fundering. Hierdoor blijft de stabiliteit van de woning behouden. 

2. Nieuw beton

Daarna wordt de kelder opnieuw voorzien van waterdicht beton met wapening. Door onze goede samenwerking met de betoncentrale kunnen we de beste producten en grondstoffen garanderen.

3. Vloer polieren

Waar anderen stoppen gaat Betonwerken SMP verder. Hierna polieren wij namelijk de hele vloer! Dit lijkt misschien overbodig, maar dit zorgt voor een winst van wel 20 cm. 

In een kelder maakt  dit een zeer groot verschil. Met deze extra ruimte wordt de kelder meteen gebruiksvriendelijker.

Waarom is dit een moeilijke klus?

Dit is vrij intensief werk, omdat je moeilijk in een kelder kan raken met de gebruikelijke betonmixers of kruiwagens. Onze eigen Citypomp zorgt ervoor dat wij op de meest onbereikbare plaatsen kunnen komen. 

We gebruiken ook lopende banden in plaats van kruiwagens. Op die manier besparen we jou een hoop tijd en kosten.

Betonwerken SMP, uw betrouwbare partner!

Kortom, er is geen taak die Betonwerken SMP niet aankan! Bij ons kan je rekenen op professionals en wederzijds vertrouwen. Voor zowel particuliere klanten als aannemers garanderen wij persoonlijke service: we voorzien zelf de betonpomp, het transport en alle toepassingen die daarbij komen kijken. Dit alles natuurlijk met een stipte levering. Heb je nog vragen? Contacteer ons!

Django Betonwerken SMP

Contacteer Betonwerken SMP voor alle betonwerken op maat tegen de scherpste prijs