Beton polieren Oost-Vlaanderen

Beton polieren Oost-Vlaanderen: Betonwerken SMP staat voor jou klaar!

Wie betonwerken wil uitvoeren kiest steeds vaker voor gepolierd beton. Denk bijvoorbeeld aan een gepolierde betonvloer in je keuken, een gepolierd terras of een gepolierde oprit voor je huis. Gepolierd beton heeft dan ook heel wat voordelen, zowel esthetisch als praktisch.

Voor al jouw projecten in gepolierd beton kan je ook binnen de regio Oost-Vlaanderen rekenen op het vakmanschap van Betonwerken SMP. Onze experten staan voor jou klaar!

Beton laten polieren

Betonwerken SMP heeft als geen ander ervaring met beton polieren. In dit artikel leggen we je dan ook graag uit wat de prijs van gepolierd beton kan beïnvloeden en hoe deze tot stand komt.

Wat is gepolierde beton?

Gepolierd beton is een betonsoort die gekenmerkt wordt door een glanzende, gladde uitstraling. Het gaat om naadloze betonnen oppervlaktes, zoals bijvoorbeeld een gepolierde betonvloer in je living. Wens je toch een look te creëren die lijkt op een tegelvloer, dan kunnen er voegen worden geslepen in de vloer zelf.

Hoe gaat polieren in zijn werk?

De poliering gebeurt door eerst beton te storten op de gewenste oppervlakte, om daarna de oppervlakte te bewerken met een machine. Deze zal door middel van draaibewegingen kwartskorrels in het betonoppervlak verwerken. Er zijn verschillende persoonlijke afwerkingsgraden mogelijk die je zelf kan kiezen. Zo kan er bijvoorbeeld een kleurstof worden toegevoegd aan het beton of kan de oppervlakte meer of minder glanzend worden gemaakt.

Prijs

Moeilijk te bereiken oppervlaktes zullen met de hand bewerkt worden in plaats van met een machine. Dit kan eventueel een effect hebben op het prijskaartje. Ook andere factoren bepalen de prijs van je project, zoals de dikte van het beton, de oppervlakte van de kamer, enzovoort.

Gepolierde betonvloeren

De meest gebruikte toepassing van gepolierde beton is ongetwijfeld gepolierde betonvloeren. Een vloer in beton kan zowel binnenshuis als buitenshuis geplaatst worden. Denk bijvoorbeeld aan een keuken of living. Door te kiezen voor een gepolierde betonvloer creëer je een moderne, strakke en eenvoudige look. Betonvloeren komen binnen veel bouwstijlen tot hun recht, zoals bijvoorbeeld bij een moderne of industriële look.

Voordelen gepolierd beton

Gepolierd beton kent vele voordelen. Niet alleen oogt gepolierd beton mooi en modern, het heeft ook een lange levensduur en is eenvoudig schoon te maken. Voor een gepolierde betonvloer in een keuken is dit zeker een groot voordeel, omdat er bij het koken makkelijker vuil op je vloer terechtkomt. 

Ook is beton erg duurzaam.  Het heeft namelijk niet alleen een lange levensduur, maar tegenwoordig kan het ook steeds vaker gemaakt worden uit gerecycleerde materialen.

Ondanks de glans van een gepolierde betonvloer is er juist weinig slipgevaar en is de vloer volkomen veilig. Ook qua brandveiligheid zit je met een gepolierde betonvloer helemaal goed. Een betonvloer is namelijk brandwerend! Op die manier kan je heel wat schade voorkomen.

Betonwerken SMP: jouw betonspecialist binnen België

Betonwerken SMP is een bedrijf dat oorspronkelijk gevestigd is in Antwerpen, meer bepaald in Berlaar. Binnen deze regio staan wij dan ook graag voor jou klaar als dé betonspecialist. Lokale vakmensen en vakmanschap zijn onze troef!

In alle regio's

Wij beperken ons echter niet tot onze thuisbasis. Binnen heel België en dus ook in in de regio Oost-Vlaanderen staan wij voor jou klaar met onze expertise en jarenlange ervaring. Wij realiseerden reeds verschillende projecten verspreid over heel België en konden op die manier al heel wat klanten tevreden stellen.

 

Ook in stadscentra

Voor ons is elk project realiseerbaar en daarom verplaatsen wij ons dan ook graag tot voor jouw deur. Ook in steden kunnen wij eenvoudig werken uitvoeren dankzij onze citypomp. De verplaatsingskost zal doorgerekend worden in de totaalprijs van een project. Deze kosten vallen echter goed mee. 

Daarom is onze conclusie: wacht niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op voor al jouw droomprojecten. Wij maken op voorhand een offerte op, zodat je een beter zicht krijgt op het kostenplaatje van je project. Op die manier streven we naar de perfecte oplossing.

Waarom kiezen voor Betonwerken SMP?

Wij bieden altijd oplossingen op maat, zowel voor particulieren als industriële klanten. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe betonvloer voor je bedrijfshal of loods.

Daarom dit stukje advies: wacht niet langer en neem contact met ons op voor al jouw droomprojecten. Elk project wordt grondig op voorhand voorbereid, zodat wij kunnen klaarstaan met de perfecte oplossing. We streven ernaar om van jou een tevreden klant te maken.

Django Betonwerken SMP

Contacteer Betonwerken SMP voor alle betonwerken op maat tegen de scherpste prijs