Betonnen kelder storten

Een betonnen kelder storten is een goed idee als je extra ruimte aan je woning wil toevoegen. Op die manier creëer je meerwaarde voor de woning, waar zowel jij als toekomstige eigenaars van kunnen genieten. Waarom betonnen kelders zo’n goede investering zijn, leggen we je graag even uit.

Waarom kies je het best voor een betonnen kelder? 

Een betonnen kelder is vandaag de meest populaire optie. Wij begrijpen als experten in betonwerken helemaal waarom. Beton is stevig, duurzaam materiaal en zeer waterdicht. Bovendien creëer je met beton mooie, gladde wanden.

De afwerking is al van een hoog niveau, waardoor er geen bijkomende kosten zijn. Dat is wel het geval bij een gemetselde kelder en maakt dat type minder interessant. Afhankelijk van het grondwaterpeil zullen er bij een gemetselde kelder maatregelen genomen moeten worden om de kelder voldoende waterdicht te maken.

Vraag bij interesse vrijblijvend een offerte aan, of neem contact op met ons voor meer informatie.

betonnen kelders

Welke soorten betonnen kelders bestaan er?

1. Kelder van gewapend beton:

standaard beton | betonwerken smp

Een kelder van gewapend beton vervaardigen we meteen in de bouwput ter plaatse. Daar brengen we een bekisting aan, waarin het beton wordt gegoten. In een volgende fase brengen we bewapening aan. Er zijn twee mogelijkheden: wapeningsijzers, of staalbeton waarbij staalvezels al door het beton gemengd zijn. De traditionele manier met wapeningsijzers is goedkoper, maar staalbeton is gemakkelijker in gebruik.

2. Prefab betonkelder:

betonnen kelders

Een prefab betonkelder maakt men volledig in een fabriek. Vervolgens wordt de kelder vervoerd naar de locatie. Vakmannen plaatsen de prefab kelder dan zorgvuldig in de fundering.

Welke keuze is nu het meest interessant? Of je nu kiest voor een kelder van gewapend beton of een prefab betonkelder, je bent zeker van kwaliteit en stevigheid. Het is vooral belangrijk om na te gaan of je een grote kelder of kleine kelder verkiest. Het type kelder prefab is het meest geschikt voor kleinere oppervlaktes. Wil je een grotere kelder? Dan kies je beter voor gewapend beton.

Wat bedraagt de kostprijs om een betonnen kelder te laten storten?

De kostprijs voor een betonnen kelder is vrij hoog en de kennis van een professional in het vak is essentieel. Een betonnen kelder storten is gespecialiseerd werk en daar hangt een kostenplaatje aan vast, maar we leveren altijd waar voor je geld!

Twijfel je over de prijs? Bij Betonwerken SMP leveren we betonnen kelders van de hoogste kwaliteit af. Als je weet dat je voor een gemetselde kelder extra kosten betaalt om de kelder onder andere waterdicht te maken, kies je misschien toch beter voor een betonnen kelder. Die is dankzij het beton al waterdicht. Ook de vloerplaat in een betonnen kelder is al mooi afgewerkt.

beton polieren machine

Betonwerken SMP, dé specialist in betonnen kelders

Jarenlange ervaring, de nodige knowhow en expertise zorgen ervoor dat onze specialisten betonnen kelders realiseren waar je alleen maar van kan dromen. De plaatsing van een betonnen kelder verloopt vlot dankzij het vakmanschap in ons team.

Checklist

Ben jij al overtuigd van een betonnen kelder? Deze checklist zet alle pluspunten nog even op een rijtje.

  • Stevig, duurzaam materiaal
  • Meerwaarde voor je woning
  • Extra ruimte, ook aangenaam om in te vertoeven
  • Waterdicht, geen vochtproblemen
  • Twee types: gewapend beton voor grote kelders, prefab voor kleine kelders
  • Geen afwerking nodig
  • Geen bijkomende kosten om kelder bijvoorbeeld waterbestendig te maken, prijs all-in
  • Expertise, professionaliteit en kwaliteit van Betonwerken SMP

Ben je klaar om je woning een upgrade te geven? Laat het ons zeker weten! We plaatsen graag de betonnen kelder die jij voor ogen hebt. Vraag hier een gratis offerte op maat aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

Django Betonwerken SMP

Contacteer Betonwerken SMP voor alle betonwerken op maat tegen de scherpste prijs