Beton storten met pomp

Beton storten met pomp - op ons kan je bouwen!

Een betonnen vloer laten storten is tegenwoordig helemaal in, en dat verbaast ons niet. Het is dan ook een moderne en zeer handige vloer, die je makkelijk schoon kan maken. Wil jij ook een gloednieuwe betonvloer storten? Beton storten met pomp laat je het best over aan professionals, zoals de vakmannen van Betonwerken SMP. Lees hier meer over onze diensten.

Beton storten, hoe doe je dat?

Of je nu een kleine beton stort of een grote beton stort, beton is geen makkelijk materiaal om mee te werken. Er is ten eerste heel wat voorbereiding nodig, zoals het opmeten van de ruimte, het plaatsen van folie en het kopen van een betonmixer.

Daarna moet je er rekening mee houden dat je het beton met de kruiwagen zo kan storten dat je daarna een egale vloer creëert. Deze taak klinkt vaak makkelijker dan het is. Voor een mooie harde ondergrond is het daarom een goed idee om te vertrouwen op professionals. 

Pomp beton bestellen via Betonwerken SMP

In plaats van rond te zeulen met kruiwagens kan je natuurlijk ook een betonpomp gebruiken. Bij Betonwerken SMP kan je de handige Citypomp huren. Deze kleine aanhangerpomp kan dankzij haar dunne slangen makkelijk overal ingezet worden.

Snel beton verpompen? Met de Citypomp van Betonwerken SMP was beton storten nog nooit zo makkelijk! Deze pomp kan je natuurlijk laten bedienen door één van onze professionals, zodat je zeker bent van een kwalitatief resultaat

beton storten met pomp

Onze betonpompen staan voor je klaar!

Een goede pomp maakt het verschil wanneer het op betonnen vloeren aankomt. Dat weten we bij Betonwerken SMP als de beste! Een betonpomp huren bij ons zorgt ervoor dat jij sneller en efficiënter te werk kan gaan. Wil je dat wij ook het beton zelf leveren? Dat kan geregeld worden!

Wat kost beton bestellen dan precies? Onze kostprijzen hangen af van welke diensten je precies wil gebruiken. Gelukkig kan je een gratis offerte aanvragen. Zo weet je altijd precies wat je zal betalen.

beton storten met pomp

Professioneel betonwerk in Antwerpen en Limburg

Betonwerken SMP staat klaar voor jou in de regio rond Antwerpen en Limburg. Dankzij onze pompen wordt jouw beton gestort op een kwalitatieve manier. Jij kan binnenkort al genieten van een gloednieuwe vloer! Neem snel contact met ons op of vraag je offerte aan.